A Menarini España organitzem un concurs de dibuix i repartim regals de Nadal a tots els nens del Centre Residencial Maria Assumpta de Badalona
Aquest dijous, hem lliurat els regals de Nadal a cadascun dels 44 nens que actualment…

A Menarini España organitzem un concurs de dibuix i repartim regals de Nadal a tots els nens del Centre Residencial Maria Assumpta de Badalona

Concurs de DibuixAquest dijous, hem lliurat els regals de Nadal a cadascun dels 44 nens que actualment estan en el Centre Residencial Mª Assumpta de Badalona. A més, també hem escollit els tres guanyadors del concurs de dibuix d’aquest centre conegut com a Casa Amparo.

La implicació i el compromís que a Menarini España mantenim amb els problemes socials que afecten el nostre entorn més proper, en aquest cas la ciutat de Badalona, ha fet que col·laborem, des de fa més de 15 anys, amb vàries entitats locals. Entre les iniciatives solidàries on participem, destaca la d’aquest Nadal amb el Centre Residencial Maria Assumpta, amb la donació de joguines i un concurs de dibuix.

Perquè cap dels menuts es quedi sense regal en aquestes dates, a Menarini España hem organitzat una donació de joguines i un concurs de dibuix. Aquest dijous per la tarda, una delegació del laboratori s’ha desplaçat fins al centre amb el carregament de regals i ha lliurat als guanyadors del concurs de dibuix la seva obra d’art emmarcada.

Segons l’Esther Vivó, Directora del C.R.A.E., “treballem perquè el CRAE Maria Assumpta sigui el més semblant a una llar i, per això, iniciatives com la de Menarini España ens ajuden a que els nens que estan en el centre visquin aquests dies tan assenyalats de la forma més agradable possible”.

“Per a Menarini España el contacte amb la realitat del seu entorn més proper és una necessitat. Per aquesta raó, la nostra col·laboració amb el C.R.A.E. Maria Assumpta és un compromís ferm davant les complicades circumstàncies d’aquests nens”, afirma en Josep Aparicio, Responsable de RRHH de Menarini España.

Te puede interesar

8 de marzo: Holi Festival

Este 8 de marzo se celebra el Holi Festival, un evento que también se conoce como la ‘fiesta del amor’…

22 de enero: Año Nuevo chino

El pasado 22 de enero de 2023 comenzó el Año Nuevo chino, una celebración que supone el inicio de un…

ODS 17: Alianzas para lograr los objetivos

Para que los Objetivos de Desarrollo Sostenible alcancen el éxito que todos deseamos se necesita de la cooperación entre asociaciones…